Griekse komkommer-yoghurtsalade
Aantal personen: 4
Ingrediënten
1 grote of 2 kleine geschilde en geraspte komkommers
1 kop volle (bij voorkeur Griekse) yoghurt
1 middelgrote gesnipperde ui
1/2 kop witte pitloze 1 nacht in water geweekte rozijnen
1/2 theelepel zout
versgemalen zwarte peper
3 eetlepels gehakte verse munt of 1/2 theelepel gedroogde munt
1 eetlepel verse gehakte basilicum of 1/2 theelepel gedroogde
Bereiden
Doe er de komkommer en de ui in een schaal, voeg de yoghurt, rozijnen,
zout en peper bij en meng alles goed door elkaar.
Strooi er de munt en de basilicum over.
Serveer het gerecht gekoeld.
Bron/inzender: Astrid
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Zomermaaltijdsalade
Sperziebonensalade
Vakantiesalade
Tomaat met eiersalade
Zomerse kalkoensalade